23.12.2020

Z izvajanjem tečajev in izpitov prve pomoči nadaljujemo v januarju 2021

V januarju 2021 bomo ponovno pričeli z izvajanjem tečajev in izpitov prve pomoči za voznike motornih vozil. Nove termine bomo objavljali vsak ponedeljek zjutraj. Prijave potekajo do zapolnitve mest.   Kandidati, ki so bili pred odpovedjo tečajev že prijavljeni na tečaj ali izpit in so to prijavo že plačali, naj pokličejo na 02 234 40 05, da njihovo že plačano prijavo prestavimo na ustrezni termin. Ostali kandidati se prijavljajo preko spletne strani:   Za tečaj (ali tečaj + izpit): https://maribor.ozrk.si/sl/Prva_pomoc_MB/Tecaj_iz_prve_pomoci_za_bodoce_voznike_motornih_vozil/. Samo izpit: https://maribor.ozrk.si/sl/Prva_pomoc_MB/Izpit_iz_prve_pomoci_za_bodoce_voznike_motornih_vozil/?month. Tečaji in izpiti bodo potekali ob upoštevanju vseh ukrepov za preprečevanje širjenja Covid-19. Na izobraževanjih so lahko prisotni kandidati, ki nimajo bolezenskih znakov in ki v zadnjih 14 dneh niso bili v stiku z osebo, ki je okužena s Covid-19.